Annulatiebeleid

We zijn gezegend met heel wat mensen die correct omgaan met de afspraken en dat is fijn, toch merken we regelmatig dat mensen een afspraak maken en niet opdagen of zeer kort op het afgesproken moment annuleren. Dat zorgt ervoor dat wij na lang beraad alsnog een annulatiebeleid zullen hanteren.

 

Wij reserveren graag tijd, maar willen tegelijk mensen ook zo snel mogelijk bedienen.

Kunt u alsnog niet op de afspraak zijn, dan horen wij dat graag tijdig opdat wij uw moment aan iemand anders kunnen geven.

Afzeggen tot 48u op voorhand kost u niets, laat ons wel iets weten aub.

Binnen de 48u op de afspraak kunnen wij zeker begrijpen dat er sprake is van onvoorziene omstandigheden, begrijpt u echter ook dat wij hiervoor wel €25 aanrekenen. Neem in ieder geval contact met ons op, dan kunnen wij u tegemoetkomen.

In kader van dit beleid zullen wij ook enkel nog intake gesprekken reserveren mits de intake papieren ook op voorhand werden ingediend via mail. Het indienen van de ingevulde papieren geldt als bevestiging van je afspraak én het zorgt dat wij ons terdege kunnen voorbereiden op onze kennismaking.

Wij danken u voor uw begrip!

Speciale clausule opleidingen 2020

Indien wij genoodzaakt zijn onze aankomende HSP-opleiding en Masterclass Slim Onderpresteren Aanpakken te annuleren, zullen wij alle deelnemers een voorstel doen om de opleiding in digitale vorm te geven of andere data. Ons voorstel is geheel vrijblijvend.

 

Indien je hier dus niet kan of wenst op in te gaan, krijg je van ons je volledige investering terug!