Slim Onderpresteren Aanpakken

De Basisschool Editie

18179 SSG onderpresteerders succesformul

Ontdek de succesformule!

Slim onderpresteren aanpakken kan vanaf nu ook in de basisschool! Onderpresteren begint vaak al erg vroeg. Leerlingen gaan uitdagingen uit de weg en/of ze gedragen zich erg faalangstig. Wij hebben voor de basisschool editie een pakket ontwikkeld met oefeningen die de leerkracht of begeleider binnen en buiten de school kan inzetten.

Maak in dit boek kennis met onze Superhelden:

  • Anna Angstige

  • Ulrike Uitsteller

  • Erik Eigenzinnige

  • Peter Perfectionist

  • Olivia Oogappel

Dr. Ophélie Desmet (Purdue University, VSA) schreef dit boek aan de hand van haar bevindingen in haar prijswinnend onderzoek, gefinancierd door de American Psychological Foundation, naar onderpresteren en de aanpak ervan samen met ECHA Gifted Education Specialist Tania Gevaert.

Onze Superhelden nemen leerkracht/begeleider en leerling mee in hun leefwereld!

 

Ze vertellen over hun moeite bij het leren én ze reiken heel wat tips aan. De Superhelden nodigen de leerling uit om hun eigen verhaal te maken. Stap voor stap groeit de leerling in het slimmer aanpakken.

 

Dit lespakket biedt de leerkracht/begeleider ruimte om eigen keuzes te maken in oefeningen. Je kan met ons boek aan de slag in kleine groepjes (tot 8 deelnemers) en individueel. In het boek wordt omkadering en achtergrondinformatie aangeboden voor de leerkracht of begeleider en biedt zo handvatten om met de werkvormen aan de slag te gaan.

 

Auteurs en ontwikkelaars dr. Ophélie Desmet en psychotherapeut Tania Gevaert zijn niet aan hun proefstuk toe. Eerder brachten zij Slim onderpresteren aanpakken uit voor 14+ en hun begeleiders. In de basisschool editie werd gekozen voor een lespakket op maat van leerling en leerkracht.

  GRATIS VERZENDING!  

Begeleidersboek

18179 SSG cover volledig 02_edited.jpg

€25,50

Werkboek

18179 SSG cover volledig 02_edited.jpg

€17,40

Voordeelpakket

18179 SSG cover volledig 02_edited.jpg
18179 SSG cover volledig 02_edited.jpg

€40

i.p.v. €42,90

Onze trainer komt je opleiden!

Tania Gevaert komt bij jou op locatie voor een 2 uur durende training aan de hand van het nieuwste boek om onderpresteren slim aan te pakken in de klas! 

Inbegrepen in deze training:​

  • 2 uur training met ECHA Gifted Education Specialist Tania Gevaert (t.w.v. €295)

  • 3 Begeleidersboeken* Slim Onderpresteren Aanpakken: De Basisschool Editie (t.w.v. €76,50)

  • 25(!) Werkboeken* Slim Onderpresteren Aanpakken: De Basisschool Editie (t.w.v. €435)

  • Hands-on uitleg die de theorie omzet naar de praktijk!

Normaal investeer je voor deze unieke training inclusief boeken €806,50! Maar je kan nu profiteren van onze lanceringsactie!

Zo investeer je slechts €500 voor 2 uur training inclusief 28 boeken!

*Meer boeken zijn mogelijk, gelieve ons hierover te informeren dan maken we een aangepast voorstel voor u.

Auteurs

ophelie_allyssa_desmet.png

dr. Ophélie Desmet

Post-doctoraal onderzoekster

In haar onderzoek focust ze op onderpresteren en interventies om onderpresteren aan te pakken. Ze won al twee competitieve nationale prijzen in Amerika met haar onderzoek en heeft een onderzoeksbeurs van de American Psychological Foundation die haar onderzoek naar onderpresteren financiert.

 

Verder is ze co-auteur van twee boeken rond onderpresteren aanpakken en co-stichter van Steunpunt Onderpresteren, vzw.

tania2.jpg

Tania Gevaert

ECHA Gifted Education Specialist

Is opgeleid aan gerenommeerde (internationale) instituten: onderwijskundige (KULeuven), psychotherapeut (Korzybski, AIHP), auteur en trainer. Daarnaast is ze als Gifted Education Specialist ook een regelmatig spreker op internationale congressen, coördinator van Samen Slimmer Groeien & co-stichter van Steunpunt Onderpresteren vzw.