Tania Gevaert

Gegevens

Zandvoordeschorredijkstraat 66
8400 Oostende

0497 33 86 92

hallo@samenslimmergroeien.be

www.samenslimmergroeien.be

Tania werkt met het gezin en het onderwijs.

 

Doelgroepen

     - kleuters

     - jongeren (secundair en hoger onderwijs)

     - ouders

     - volwassenen

     - leraren

 

Samen zoeken we naar een krachtige toolkit die jou helpt groeien. De juiste aanpak zorgt ervoor dat je snel meer vat ervaart op je leven. Jouw tempo staat centraal!

Co-stichter van het Steunpunt Onderpresteren, eigenaar en coördinator van Samen Slimmer Groeien.

Gedreven, zorgzaam maar ook direct en open, kan bemiddelen en motiveren. Opgeleid aan gerenommeerde (internationale) instituten: onderwijskundige (KULeuven), psychotherapeut (Korzybski, AIHP), auteur en trainer. Actieve deelnemer aan het ECHA netwerk, connectie met GERI aan Purdue University. Maar in de eerste plaats moeder van 3, deze quote zegt daarover alles: 

 

Every minute spent in your company becomes the new greatest minute of my life (Disney)

 

In 2007 startte ik met Gifted Training & Coaching met als doel hoogbegaafden en hun context beter op elkaar af te stemmen. Ouders en opvoeding stonden daarbij centraal, maar al snel kwam de leerkracht en de school erbij. Ik geef bijna wekelijks training aan leerkrachten in korte en lange momenten (van 3u tot meerdere dagen en jaartrajecten). Daarnaast werk ik vele uren als psychotherapeut waar ik mensen begeleid in hun groei. Of het nu gaat om een studievraag, een opvoedingsvraagstuk of een emotionele zwaarte, samen met jou zoek ik wat werkt.

Als “eeuwige” student blijf ik bijscholen en kwalificeren, van opvoedings- en leervragen tot psychische problemen en dit in binnen- en buitenland. In 2014 publiceerde ik mijn eerste boek (De slimme onderpresteerder), in 2015 volgde de samenwerking met Ophélie Desmet en het boek Slim onderpresteren aanpakken (Garant). Daarbij zal het niet stoppen, houd 2017 in de gaten voor een nieuwe publicaties.

Studies

  • Maatschappelijk Werk 2006

  • Psychotherapeut SFBT 2014

  • Psychotherapeut IHP 2017

  • ECHA Specialist in Gifted Education (Radboud Universiteit, NL) 2018

Spreker op internationale congressen

  • ECHA Wenen, 2016

  • ECHA Dublin, 2018

  • IHBV Utrecht, 2019

Je vindt mij aan het werk in Oostende, Hasselt en Nederland in vaste praktijkadressen maar ook doorheen gans Vlaanderen In Company.